Teknobook Buca bilgisayar Servis

Buca bilgisayar servis

18 yıllık deneyim ve bilgi birikimi ile siz müşterilerimize yapılan onarım ve değişen parça yada parçalara garanti verme esasına dayalı hizmet vermekteyiz.

Laptop teknik servisimize teslim edilen bilgisayarlarınız, öncelikle Ücretsiz Arıza Tespiti yapıldıktan sonra, sizler ile telefon irtibatı kurularak bilgilendirme yapılmaktadır.

Onarım işlemini, vereceğimiz garanti süresini ve ücretini kabul etmeniz durumunda onarım başlayacaktır.
Onarımı kabul etmemeniz durumunda herhangi bir ücreti olmadan cihaz iade olarak teknik servisimizden teslim almanızı bekleyecektir.

Buca bilgisayar servis ACER NOTEBOOK SERVİS

adaptor-150x104

Acer marka notebooklarınızın donanımsal arızalarının yanı sıra yazılım eksikleri ile ilgili destek hizmetleri de servisimiz bünyesinde verilmektedir. Talebinize uygun olarak, doğru amper ve voltaj değerleri ile 1 yıl garantili adaptör ve farklı modeller için 6 ay performans 1 yıl elektronik devre garantili bataryalar uzman teknik servis personeli ile İzmir-Buca semtindeki adresinize teslim edilebilmektedir. Aynı zamanda 10.1-13.3-15.4-15.6 vb. ölçülerde olabilen Acer notebook lcd ekranlarının değişimleri de 2 yıl garantili olarak teknik servis departmanımızda yapılmaktadır.

Buca bilgisayar servis ASUS NOTEBOOK SERVİS

Asus izmir teknik servis

Servisimizde onarım gören diğer marka cihazlarda olduğu gibi Asus marka notebook ile ilgili sorunun tekrarlaması durumunda ücretsiz sevkiyat ve parça değişim işlemi en kısa sürede tamamlanarak sorun giderilir. Farklı modellerde Asus (pil)bataryalar, ve cihazınıza uyumlu değişken amperaj değerlerine sahip adaptörler teknik servis ekibi tarafından adresinize teslim edilebilmektedir.

Tüm batarya ve adaptörler 1 yıl elektronik devre garantilidir. Kırılan, darbe alan yada çatlayan ekranlarınızın değişim işlemleri ise teknik servis departmanımızda aynı gün içerisinde gerçekleştirilmektedir.

Buca bilgisayar servis DELL NOTEBOOK SERVİS

Dell izmir servisi

Dell marka notebook donanım arızaları,tıpkı diğer markalarda olduğu üzere teknik servis departmanımızda giderilebilmektedir. Gerçekleşen parça değişimleri garanti kapsamına alınır. Aynı zamanda yazılım kurulumları ve güncellemeleri de yapılmakta fakat kullanıcı yönetiminde olması nedeni ile garanti kapsamına girmemektedir. Diğer markalarda olduğu gibi stok durumu kontrol edilerek istediğiniz adaptör ve bataryalarınız herhangi bir ek ücret talep edilmeden adresinize teslim edilmektedir. Klavye ve ekran değişimleriniz aynı gün içerisinde teknik servis departmanında gerçekleştirilmektedir.

Buca bilgisayar servis HP NOTEBOOK SERVİSİ

Hp izmir servis

Tüm diğer markalarda olduğu gibi, Hp notebook arızalarında, teknik servise gelen cihazlarınızın onarım işlemleri sizden alınan onay doğrultusunda gerçekleştirilir. Onay vermediğiniz hiçbir işlem yapılmaz ve talebiniz ile geri iade işlemi herhangi bir ücret alınmadan gerçekleştirilir. Hp marka batarya ve adaptörler, stok kontrolleri yapıldıktan sonra aynı gün içerisinde ev yada iş adresinize kapıda ödeme seçeneğiyle teslim edilir. Tüm Hp batarya ve şarj cihazları, 1 yıl garantilidir.

TOSHIBA NOTEBOOK SERVİSİ

Toshiba izmir teknik servis

Arızalanan, eksik tuşu vb. problemleri olan Toshiba notebook klavye değişimleri deneyimli uzman teknik servis personeli tarafından stoklarımız dahilinde olması durumunda aynı gün içerisinde gerçekleştirilmektedir. Tüm Toshiba notebook klavye modelleri 2 yıl garantilidir. Ekran değişim işlemleri teknik servis departmanında gerçekleştirilirken, adaptör ve bataryalar talebiniz doğrultusunda adresinize teslim edilir. Yerinde servis hizmeti için ek ücret talebi yoktur.

Buca bilgisayar servis hizmetlerimizden bazıları;

Notebook format işlemi
* Notebook orijinal windows işletim sisteminin kurulumu ve güncellenmesi
* Sürücülerin (notebook driver) kurulumları ve güncellemeleri
* Yardımcı programların yüklenmesi ve güncellemeleri

Notebook Aşırı Isınma
Notebook Aşırı Isınma

Notebook bakım işlemleri
Termal macun değişimleri
* Ana kart solüsyon ile temizlikleri
* Kısa devre kontrolleri ve temizlikleri
* Laptop menteşe bakımları
* Notebook soğutma sistemi temizlikleri
* Laptopiç kasa temizlikleri
* Notebook dış kasa temizlikleri
* Laptop klavye temizliği

Related Posts